Ne bucurăm că ai ajuns să ne treci “pragul” şi îţi dorim  “plimbare” plăcută în acest micuţ boutique virtual!

Vizitându-ne vei putea găsi modele speciale, uşor adaptabile atât orelor petrecute la serviciu sau la şcoală, cât şi timpului liber. Deoarece ştim cât de importantă este pentru fiecare femeie alcătuirea unei garderobe unice, modelele pe care le poţi găsi aici sunt realizate intr-un numar redus de bucăţi sau unicate.

Pe lângă produsele prezentate, vei avea ocazia să adresezi întrebări sau, de ce nu, să ceri orice sfat în materie de vestimentaţie. Îţi stă la dispoziţie designerul nostru, persoana de la care a pornit tot ceea ce înseamnă t’esha.

Aşa că îndrăzneşte şi întreab-o pe Diana.

Povestea t'esha

Pentru cei care au curiozitatea de a şti cum a pornit, sau de ce t’esha, am făcut această scurtă prezentare, deoarece în spatele fiecarui nume se ascunde o poveste.

T’esha a pornit de la o dorinţă, şi anume aceea de a crea. Chiar cuvântul ‘dorinţă’ este traducerea din limba sanscrită a termenului esha, iar în cadrul civilizaţiei indiene, Esha este folosit ca nume de femeie. Alăturând cele două semnificaţii ale sale, am considerat că este numele cel mai potrivit pentru linia mea de îmbrăcăminte. Aceasta a apărut din dorinţa de a crea haine feminine, deosebite şi unice, care sa te facă să te simţi specială şi de ce nu, să te facă să te simţi dorită şi invidiată.

Probabil acum te întrebi de unde a apărut  T-ul. Nu era suficent esha? Ei bine, nu. Acesta este semnătura mea, deoarece orice poveste porneşte de la o persoană...

Pentru voi am creat t'esha!  

Diana Tătucu   

designer vestimentar


_______________________________________

t’esha srl; 24777749; J35/4104/2008; Timisoara, str.Chisodei, nr.23; .telefon: 0723 723 838

www.anpc.gov.ro

Increase your website traffic with Attracta.com © T'esha 2011