LIVRAREA

PLATA

RETURNAREA PRODUSELOR

LIVRAREA


Comanda se expediază prin intermediul firmelor de curierierat sau al Poştei Române, transportul fiind gratuit pentru comenzi de minimum 150 lei.

Colete se trimit cu  Poşta Română  sau cu Fan Courier ( doar in  localităţile din LISTA FAN COURIER ) Pentru comenzi cu valoare mai mica de 100lei, taxele de livrare sunt: 10 lei (Posta Romana) sau 15 lei (Fan Courier)

Clienţii din Timişoara pot ridica personal comanda din atelierul nostru de pe strada Mures, nr.118B (după plasarea comenzii veţi fi anunţat/ă în ce dată va fi pregatită pentru ridicare comanda dumneavoastră )

 

Produsele se expediază în termen de 5 până la 15 zile lucrătoare, în funcţie de disponibilitatea produsului pe stoc. Termenul de livrare  este mare, deoarece  majoritatea produselor sunt realizate în momentul în care sunt comandate; astfel poţi fi sigură că acel produs a fost realizat special pentru tine şi nu a mai fost probat de către nimeni.


PLATA

Pentru comenzi cu valoare de sub 100 de lei se accepta doar plata prin TRANSFER BANCAR !

RAMBURS: plata cu numerar la primirea coletului

TRANSFER BANCAR: in cont RO 67 INGB 0000 9999 0359 9666, ING Bank, titular cont: T'esha srl


Dacă un colet nu a fost ridicat de către client, şi acesta cere retrimiterea lui, va trebui sa plătească valoarea coletului+costurile de transport  şi pentru prima şi pentru cea de-a doua expediere, în avans, prin transfer bancar. Pentru detalii vă rugăm să ne trimiteţi e-mail la office@tesha-fashion.ro

 


RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legistlaţiei româneşti din domeniu, “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă, în termen de 10 zile lucrătoare,  fără penalitaţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Condiţiile pentru returnarea produselor sunt: - produsul să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat ,

                                                                                  -să fie în ambalajul original.

*Te  rugăm nu returna coletele  cu ramburs! RETURUL PRODUSELOR SE ANUNTA: inainte de a ne trimite inapoi un colet, te rugam sa ne anunti printr-un e-mail pe adresa: office@tesha-fashion.ro in care sa ne spui daca doresti schimbarea produsului sau restituirea banilor.  Îţi vom restitui banii în contul indicat de tine, sau prin mandat poştal (în acest caz se reţine un comision poştal de 10lei), în termen de 10 zile lucrătoare din momentul în care primim returul. 

Se va restitui suma echivalentă cu preţul produsului afişat pe site la data comenzii!

Cheltuielile de transport pentru returnare precum şi cele pentru expedierea unui produs nou (în cazul în care se cere schimbarea mărimii) vor fi suportate de către client.

Adresa pentru returnarea produselor:  T’esha S.R.L., str. Chişodei, nr.23, Timişoara, jud. Timiş.

www.anpc.gov.ro

Increase your website traffic with Attracta.com © T'esha 2011